Deuren en ramen in hout, PVC en aluminium

Declerck Ruben te Bredene maakt al uw ramen en deuren in zowel PVC, aluminium en hout. Daarnaast maken wij ook veranda’s en plaatsen sectionale poorten.

Houten deuren en ramen

Hout straalt warmte uit en het bezit een hoge isolatiewaarde. Naast kou isoleert hout ook tegen geluid, water en wind. Er zijn diverse houtsoorten die voor ramen en deuren gebruikt kunnen worden. Hieronder vallen onder andere meranti, merbau, afzelia en padoek. Allemaal perfect voor buitengebruik.

Deuren en ramen in PVC

PVC heeft veel voordelen: het is onder andere onderhoudsarm, in alle kleuren verkrijgbaar in een effen oppervlakte en er is ook een groot assortiment houtnerf kleuren.

Deuren en ramen in aluminium

Aluminium is een zeer sterk materiaal. Het isoleert daarnaast thermisch en akoestisch. Het heeft een strakke en moderne uitstraling en is ook in alle kleuren verkrijgbaar. Aluminium is zeer gemakkelijk te onderhouden.

Sectionale poorten

Declerck Ruben is er ook voor al uw garagepoorten. Deze worden op een goede manier gemonteerd. Sectionale poorten zijn inbraakwerend. Tevens is er meer privacy mede door haar geluidwerende eigenschap.

Veranda

Declerck Ruben maakt uw veranda in zowel hout, PVC en aluminium.

Contact

Hebben wij uw interesse kunnen wekken en wilt u graag een afspraak maken? Neem dan zeker contact op met Declerck Ruben voor uw deuren en ramen in Bredene.